Anna likes Amsterdam!

One thing I really like about Amsterdam is that no matter how well you know the central area of the city you will always find something new. I really enjoy walking down the side streets and next to the canals, away from the tourist masses.

My friend and I went to a very cool movie theater and got VIP places with snacks and a drink included in the price (which BTW was still cheaper than a normal seat in Finland)!

I hope to explore the Netherlands more during the spring.

IMG_2141 IMG_2144b IMG_2161 IMG_2173 IMG_2181

Viikonloppuna sää oli niin mahtava, että oli pakko lähteä Amsterdamiin pienelle kävelylle. Siellä on aina niin mukava tunnelma, etenkin jos karkaa kaikista vilkkaimmilta kävelykaduilta ja suuntaa kulkemaan kanaalien varsille.

Tapasin myös suomalaisen ystäväni, joka on myös Nikella harjoittelussa, ja mentiin käymään leffassa todella hienossa teatterissa. Lippuja ei enää montaa ollut jäljellä, joten päädyimme VIP-paikoille salin yläosaan. Hintaan (joka oli silti halvempi kuin 3D-leffaan meneminen Suomessa) sisältyi mahtavien paikkojen lisäksi ilmaiset juomat ja herkut.

Kevään aikana on aika paljon tuttuja tulossa käymään täällä, joten kohta on lähes joka viikonlopulle luvassa matkustelua Alankomaissa. Ainakin Rotterdamissa haluaisin käydä, ja Den Haag olisi myös listalla…

Advertisements

8 thoughts on “Anna likes Amsterdam!

    • It’s always fun to flick through old travel pictures! Korea! I’d love to go! Once my studies are over I hope to travel out of Europe again. Have you been to Jeju island? I heard it’s beautiful.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s