Work Hard, Dream Big

They called me. I got my dream internship!  My next challenges will be taking place in the Netherlands, so I finally get to see a new culture and visit Amsterdam!

I was almost too afraid to dream about this. It seems that with hard work and determination you can do almost anything.

There’s a lot to tell and go on about, but I’ll explain more later.

Right now it’s time to get ready to enjoy the farewell party of all the Erasmus students because today we had our last exam!

 

Viimein kaikki työ, tuska ja vaivannäkö on saatu päätökseen! Sain unelmien työharjoittelupaikan  Alankomaista! En voi vieläkään uskoa tätä todeksi, vaikka puhelin pirahti jo useita tunteja sitten. Ehkä mä rauhoitun siinä vaiheessa, kun saadaan nimet soppariin. Kerrottavaa ja varsinkin hehkutettavaa on paljon, mutta jätetään se myöhempään postaukseen.

Tänään meillä oli Ranskassa viimeinen tentti, ja nyt on vaihtovuosi vähän niinkuin ohi! Illalla kaikki Erasmus-opiskelijat ovat kokoontumassa juhlimaan vielä viimeistä kertaa ennen teiden eroamista. Aika uskomattomaan saumaan tää upea uutinen siis osui, sitä voi vaan kuvitella kuinka helpottunut, onnellinen ja INNOISSAAN joku voi olla!

Kaikki nämä vuodet – kun on bileet jätetty väliin ja Stockmannin liinavaateosastolla hilluttu niiden ilkeidenkin asiakkaiden kanssa, tai kun olen valmentanut salibandyjoukkueita, järjestänyt leirejä, tehnyt yömyöhään koulutehtäviä, tai viettänyt viikonloput puhtaasti kahdessa eri työssä – on nyt palkittu!

Advertisements

8 thoughts on “Work Hard, Dream Big

 1. Mahtavaa! :D Alankomaihin, kuulostaa hyvältä! Kerro pian lisää harjoittelupaikasta ;) Ootko siellä sitten myös vuoden?

  Jännä muuten, kun Euroopassa vaihdossa olleet lähtee jo kotiin, ja itse olen täällä vielä syyskuuhun asti. Erilaiset lukukaudet kun on, täällä Japanissa on koulua vielä elokuun alkuun (tappohelteessä, jee).

  • Kiitos :) Aika jännä päästä asumaan Amsterdamin lähelle, kun oon aina halunnut käydä! Ja kerron täällä blogissa paikasta lisää sit ku sopparit on kirjotettu, on vaikea uskoa tätä todeksi ennen sitä! :’) Tarkoitus olis viettää tuolla vähintään 6kk, ja jos koulu joustaa yhtään, niin sit vielä pidempään!

   Sul on vielä rutistettavaa Japanissa, mut sit onkin varmaan jo tosi kiva palata Suomeen. Mä oon ainakin menossa kotiin kunnon listan kanssa (mitä kaikkea haluan syödä)!

  • Kiitos paljon! Todellakin on tulossa lisää tarinoita, Amsterdamin läheltä on myös helppo suunnata muuallekin Eurooppaan ;)

  • Thank you very much! I am looking forward to seeing Amsterdam. The pictures in your blog made me want to go there and now I will! ;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s