Plage des Minimes

Spending time on the beach after class is something I’ll propably never get used to (because you know, I’m a Finn). It’s amazing how you can first work on school projects and then go to the beach and feel like you’re on holiday! In the middle of the week it was so hot that the beach was full of people, most of them being students. I forgot all the stress and simply enjoyed the warmth of the sun after the long, dark and cold winter. Next time I’ll try to swim in the Atlantic Ocean!

IMG_0843

IMG_0848

On clear days you can see Fort Boyard! / Parhaina päivinä merellä näkyy jopa Fort Boyard!

Alkuviikosta aurinko porotti siihen malliin, että luentojen loputtua oli ihan pakko suunnata suoraan rannalle kaveriporukan kanssa. En tiedä tulenko koskaan tottumaan siihen, että täällä on oikeasti mahdollisuus kävellä koulusta suoraan meren äärelle ja tuntea olonsa lomailijaksi. Korttia pelatessa ja auringosta nauttiessa koulukiireet unohtuivat kyllä ihan kokonaan. Ehkä ens kerralla uskaltaudun myös mereen!

Advertisements

4 thoughts on “Plage des Minimes

  1. Ihanaa kun joku uskaltaa matkustaa ja nähdä maailmaa…pieni kateus kyllä iski kun katsoin maita missä olet ollut :O Wau! Yksi haaveeni on matkustaminen mutta luulempa että matkusteluni siirtyy hamaan tulevaisuuteen! :D Ps. kiva blogi :)

    • Kiitos kommentistasi! Matkustus on aina ollut lähellä sydäntäni ja uusiin kulttuureihin tutustuminen mielenkiintoista, varsinkin Ranskassa opiskelu on opettanut paljon. Suomi on silti kaikista näkemistäni maista rakkain! :)

      Matkailuhaaveet on siitä kivoja, että niitä ei tarvitse mennä heti toteuttamaan, jos ei ehdi. Matkailla voi aina myöhemminkin! :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s